Esma investeert in tweede 3D-printer

In januari 2013 zette Esma de eerste stappen richting het 3D-printen van metaal. Deze eerste fase heeft een steile leercurve opgeleverd die ons toelaat om vandaag halffabrikaten en eindproducten te produceren. Dit en de continue vraag naar meerdere metaalsoorten maakt dat Esma investeerde in een tweede 3D-printer. 

Dankzij de goede samenwerking, ondersteuning, maar vooral een uitstekende kwaliteit van de geprinte producten kiest Esma opnieuw voor een printer van Renishaw. De tweede printer zal vanaf  midden januari 2016 actief ingezet worden. Hierdoor hebben we een back-up voor de eerste printer waardoor de gewenste levertijden steeds gerespecteerd kunnen worden. 

De geproduceerde producten met onze 3D-printers zijn divers zowel in aard als in aantallen. Deze gaan van medische en dentale producten tot en met technische en industriële producten. Deze laatste worden vaak verder bewerkt op onze CNC machines.

Heeft u een mogelijke toepassing of wil u bekijken of uw product printbaar is? Dan bekijken we dit graag samen met u. Onze ervaring met productontwikkeling maakt dat we misschien met enkele slimme verbeteringen kunnen aanbrengen waardoor uw producten nóg beter wordt.

U kan ons contacteren per mail of op het nummer 089 779 190.


december 2015